Vores ydelser

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret vvs-installatør. Hos Nordskov VVS får du en installatør, der ikke bare er autoriseret, men også har en solid erfaring inden for faget. Vi udfører både små og store opgaver, og ser en ære i at tilpasse resultatet efter dit behov. Det bedste af det hele er, at vi laver arbejdet, mens du fokuserer på det du er god til. Vi arbejder for det bedste resultat og håndværk af høj kvalitet - og så arbejder vi for, at vi bliver valgt igen. Nordskov VVS ligger i Dalmose på Vestsjælland og er byens eneste autoriserede VVS-installatør.


Vand- varme og sanitet

Vand, varme og sanitet er et af kerneområderne i Nordskov VVS, hvor vi løser alle typer af opgaver inden for vand, varme og sanitet for både private og erhverv.

Læs mere

Vedvarende energi

Vedvarende energi er et vigtigt fokusområde. Af økonomiske årsager og fordi vi alle bør gøre vores til at mindske energiforbruget.

Læs mere

Renovering, til- og nybyg

Hvad enten du er i gang med nybyggeri, renovering eller tilbygning, kan vi varetage installationsarbejdet.

Læs mere

Olie- gas- og biobrændsel

I Nordskov VVS stiller vi gerne vores erfaring til rådighed, når du skal træffe det rigtige energivalg, om det gælder valg af olie-, gas- eller biobrændsel.

Læs mere

Blikarbejde

Nordskov VVS laver arbejde i både blik, kobber og zink. Vi kan udskifte dine tagrender, inddække skorstene, beklæde en kvist og laver gerne reparationer.

Læs mere

Industriservice

Hos Nordskov VVS står vi til rådighed, hvis du skal bruge en hjælpende hånd med industriservice.

Læs mere

Diamantboring, smedearbejde og certifikatsvejsning

Hos Nordskov VVS udfører vi diamantboring i alle typer materialer, for både private og erhverv, hvad enten det er i murværk, granit, beton eller jernbeton.

Læs mere

Forsikringsskader

Hos Nordskov VVS hjælper vi både private, virksomheder og ejerforeninger med at udbedre forsikringsskader.

Læs mere